top of page

ENERGYFREEDOM

Samen, stap voor stap, naar echte energie vrijheid.

VISIE

We veranderen hoe er over energie wordt gedacht

Door te helpen met het ontsluiten van duurzame energie kunnen wij wat gratis is, beschikbaar stellen voor iedereen, dus ook voor jou. Dit doen wij in een aantal stappen. Hierdoor kan je direct aan de slag en stap voor stap het effect vergroten. Voor jezelf, je leefomgeving en anderen.

DIENSTEN

We leveren wereldwijd uitzonderlijke producten en diensten

JOUW ENERGIE VRIJHEID

Vandaag heb jij jouw traditionele energieleverancier  niet meer nodig. Waarom zou je gebruik maken van een dienst welke je in eigen hand kan nemen. 

Dit is waarom EnergyFreedom is ontstaan, voor Jouw Energie Vrijheid

Meisje met telefoon

GRIP OP JOUW ENERGIE

Met behulp van een App weet jij wanneer je het beste energie kan gebruiken. Of wanneer het beter is om minder te gebruiken. Zo hou je zelf grip op jouw energie.

ECHTE ENERGIE VRIJHEID

Wij helpen graag vanuit onze EF familie om jou in je kracht te zetten. Of het gaat om jouw woonwijk, bedrijventerrein of instelling. Wij denken mee en bieden een passende oplossing voor jouw situatie. Zo krijg je echte energie vrijheid.

Familie in het park
Team dat werkt in een glazen gepartitioneerd kantoor

WAAROM ENERGYFREEDOM

Een andere aanpak, een nieuwe manier van samenwerken.

In onze economie gaan we telkens uit van rendement en winstmaximalisatie, maar ruil dat eens om voor de kracht van delen. Dan explodeert je rendement. Delen is zó krachtig, daar verander je de wereld mee.

 

Het is een kwestie van loslaten. We moeten het egocentrisme omruilen voor samen delen. Als we dat doen, echt waar, dan ga je een wonder zien.

EnergyFreedom in cijfers

30

CONNECTED

MEDEWERKERS

5

KERNGEBIEDEN

€100M

MARKTWAARDE

7

PARTNERS

SAMENWERKEN

Onze
Partners

Klik hier om je eigen inhoud toe te voegen en te bewerken. Dit is een goede plek om over je bedrijf te vertellen. Vertel je gebruikers meer over de geschiedenis van je bedrijf, de achtergrond van je team of andere relevante informatie. Klik op "Tekst bewerken" om te beginnen.

ENERGYFARMING

KPN

KENTER

FIRAN

JOHN DEERE

ON E TARGET

CARRIÈRE

We zijn op zoek naar innovatieve talenten om ons team te versterken. Bent u dat?

ELECTROTECHNICUS

Rotterdam

Klik hier om tekst toe te voegen en te bewerken. Het is simpel; klik op "Tekst bewerken" of dubbelklik om uw eigen inhoud toe te voegen en wijzigingen aan te brengen.

bottom of page